The Boss Baby 2 va aparea

Postat 2017/06/28 121 0

Alec Baldwin revine ca voce în animaţia DreamWorks din 2021

Studiourile DreamWorks Animation au anunţat producţia unui sequel al filmului de animaţie The Boss Baby – după cea a lui Trolls 2 – şi au innoit contractul lui Alec Baldwin, vocea personajului central. Lansarea a fost stabilită pentru 26 martie 2021, notează Variety.com.
Vor reveni în echipa de realizatori scenaristul Michael McCullers şi regizorul Tom McGrath (Madagascar, Megamind). The Boss Baby are la bază romanul autoarei Marla Frazee, care a lansat deja o continuare a poveştii în noiembrie 2016 – The Bossier Baby.

Deocamdată, se pare că animaţia nu va avea competitori majori la box office, după data de lansare. La o săptămână după intrarea în cinematografe se va lansa însă un blockbuster – Fast & Furious 10. Lansat anul acesta, spre sfârşitul lunii martie, The Boss Baby a urmat la box office un hit Disney care a strâns o sumă a încasărilor covârşitoare, Beauty and the Beast. Cu toate acestea, pelicula a reuşit să obţină 167 milioane de dolari în Statele Unite şi a ajuns la un total internaţional de 468 milioane de dolari.

 

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *